Vlnr: voorzitter van Stichting Zonderwijk Belangen Fred de Ruijter, oude beheerster Charlotte van Beek, nieuwe beheerster Rachel van Aarle.
Vlnr: voorzitter van Stichting Zonderwijk Belangen Fred de Ruijter, oude beheerster Charlotte van Beek, nieuwe beheerster Rachel van Aarle.

Charlotte van Beek neemt afscheid van ‘t Tweespan

Algemeen

Charlotte van Beek heeft afgelopen vrijdag afscheid als beheerster van ontmoetingscentrum ‘t Tweespan. Ze gaat genieten van haar welverdiende pensioen.

VELDHOVEN - Op de parkeerplaats aan de Mira 2 in Zonderwijk konden alle geïnteresseerde vrijwilligers, huurders en verenigingen haar, op anderhalve meter afstand, uitzwaaien. Voor veel Veldhovenaren was Charlotte een bekend gezicht in ontmoetingscentrum ‘t Tweespan. Van Beek was ruim 17 jaar in dienst van Stichting Zonderwijk Belangen, waar ‘t Tweespan onder valt en voor velen een bekend gezicht in de wijk.

Van Beek blijft overigens actief voor de Veldhovense gemeenschap. Ze heeft aangegeven na haar pensionering nog wel actief te blijven als vrijwilligster. Dit onder andere voor onder andere Stichting Jeugdbelangen. Ook als barhulp blijft Charlotte van Beek haar steentje bijdragen.

Opvolgster

De opvolgster van Charlotte van Beek is al bekend. Het is Rachel van Aarle Zij wordt de nieuwe beheerster van ‘t Tweespan. Rachel van Aarle zal, samen met Fred de Ruijter, voorzitter van Stichting Zonderwijk Belangen en alle vrijwilligers, het stokje van Charlotte gaan overnemen.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden