Afbeelding

Boekjes & Babbels

Algemeen

DE BIEB - Ouders en grootouders kunnen elke 2e dinsdag van de maand gezellig met hun (klein)kinderen aanschuiven bij Boekjes & Babbels. Voorlopig alleen online gehouden. Het programma bestaat uit een voorleesactiviteit voor en opvoedkundige informatie over kinderen van 0 tot 4 jaar.
Leesconsulent Maya Pennings van de Bibliotheek Veldhoven leest op dinsdag 13 april vooruit het prentenboek ‘Nog even achter mijn oortjes kriebelen’ van Jörg Mühle. In dit lieve voorleesboekje wordt het slaapritueel een interactief spel. Peuters kunnen zelf het konijntje naar bed brengen. Welterusten, klein konijn!

Aan alle deelnemers wordt gevraagdom een knuffel en dekentje bij zich te hebben tijdens het voorlezen.

Boekjes & Babbels is op dinsdag 13 april van 11.00 tot 12.00 uur. De bijeenkomst is live en interactief, zodat er gelegenheid is om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers. Meer informatie en gratis aanmelden via: www.bibliotheekveldhoven.nl/boekjes

Afbeelding
Wethouder Wonink opent groene schoolplein Montessorischool De Wegwijzer (5 foto's) 5 foto's instagram 18 uur geleden
Roelof Marskamp krijgt het eerste exemplaar van de tweede druk van 'Geen dag zonder de IJssel' van schrijver Wim Eikelboom.
Tweede druk 'Geen dag zonder de IJssel'voor boer Roelof Marskamp uit Wilsum Nieuws Ingezonden 19 uur geleden
Afbeelding
Goede Herderkerk open tijdens vrijmarkt op Koningsdag Algemeen 19 uur geleden