Afbeelding
aangeboden door sanitairkamer.nl

Wastafelkranen

· leestijd 1 minuut Algemeen

Een badkamer blijft over het algemene lange tijd mooi en is erop gemaakt om lang mee te gaan. Dat de materialen lang mooi blijven betekent natuurlijk niet direct dat jouw persoonlijke smaak nooit verandert. Door de jaren heen kan het best zijn dat de badkamer inmiddels wel een kleine opknapbeurt kan gebruiken. Niet alleen in een huis waar je al lange tijd woont kan dit aan de orde zijn, ook bij een verhuizing kan er sprake zijn van een badkamer die niet aan de eisen voldoet, maar te netjes is om volledig te vervangen. Gelukkig zijn er een aantal manier om de badkamer een volledig andere uitstraling te geven. 

Wastafelkranen en toebehoren

De wastafel en ander sanitaire voorzieningen in de badkamer kunnen gewoon blijven staan, maar de wastafelkraan en andere toebehoren kunnen vervangen worden. Relatief eenvoudig kun je op die manier het volledige badkamermeubel een upgrade geven. Altijd al gedroomd van een moderne badkamer met zwarte kranen? In het ruime aanbod in kranen vind je zeker iets dat past bij de huidige trends een de bestaande badkamer. Zo kun je eenvoudig een hele andere look creëren. 

Accessoires

Naast de vaste badkameronderdelen zoals de wastafel en douche bijvoorbeeld, kun je de ruimte eigen maken door accessoires. Kijk je al tijden tegen dezelfde tandenborstelhouder aan? Dit zijn makkelijk te vervangen onderdelen die grote invloed op het geheel hebben. Ook kun je ervoor kiezen om de accessoires in dezelfde stijl te doen als de nieuwe wastafelkraan om er een geheel van te maken. 

Zeepjes

Door fijne producten toe te voegen creëer je een luxe gevoel in de badkamer. Lekker geurende producten kunnen je direct het gevoel geven dat je in een mooie hotel badkamer staat, maar dan gewoon in jouw eigen huis. Deze producten zijn dus niet alleen leuk om naar te kijken, maar verhogen het gevoel van luxe ook door de lekkere geur. 

Raamdecoratie 

Wellicht komt het niet zo snel in je op de raamdecoratie te vervangen. Toch kan dit van grote waarde zijn in het upgraden van de badkamer. Wat zou het een verschil maken als je de oude raamdecoratie zou vervangen voor hippe houten lamellen. 

Als je deze tips opvolgt heb je in no-time een hele nieuwe ambiance gecreëerd in de badkamer. 

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.