Passie Concert in Bovenkerk

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het Rijssens Mannenkoor en het Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden /Grafhorst verzorgen op zaterdag 4 april het Passieconcert 2015. Dit concert vindt plaats in de Bovenkerk.

Beide koren staan onder de bezielende leiding van Freddy Veldkamp. Verder werken mee Jan Lenselink piano, Harry Hamer orgel, Ard Kamphuis, bariton en Annelies Schep, sopraan.

Met zang en muziek wordt er op deze stille zaterdag stilgestaan bij het lijden en sterven van Jezus Christus. Speciaal voor dit concert heeft het Rijssens Mannenkoor diverse nieuwe nummers ingestudeerd. Het koor, dat bestaat uit honderdveertig leden met veel jong zangtalent in hun midden, staat bekend om zijn krachtige mannenkoorzang. Het is een eigentijds en dynamisch koor met een repertoire dat de volle breedte van het muzikale spectrum bestrijkt. Het koor zal de toehoorders dan ook zeker laten genieten van hun geheel eigen sound.

Naast het Rijssens Mannenkoor zal ook het Hervormd Mannenkoor Ijsselmuiden ? Grafhorst een deel van het programma verzorgen. Dit koor, dat ook uit meer dan honderd leden bestaat, is een echt streekmannenkoor met zangers uit de hele regio Kampen en Ijsselmuiden. Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit geestelijke en vaderlandse liederen

Het concert begint om 19.30 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur. Kaarten voor dit concert kosten 12,50 euro per persoon. De kaarten zijn ook met kortingsbon uit de lokale kranten voor 10,00 euro te verkrijgen bij christelijke Boekhandel De Rank in Kampen, christelijke Boekhandel Het Baken in Dronten, christelijke Boekhandel De Fakkel in Emmeloord en aan de kassa bij de kerk. Ook kan men voor tien euro kaarten online bestellen via www.rijssensmannenkoor.nl.

Afbeelding
'Napalmmeisje' Kim Phuc geeft lezing in de Bovenkerk: "Het meisje rent niet meer, ze vliegt" Algemeen 3 uur geleden
Edwin Burgman presenteert de programmering van het Full Color Festival 2024
Full Color Festival 2024 biedt weer een veelzijdig programma voor jong en oud Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Voorzitter Go-Ahead Kampen over terugtrekking Jubbega: 'Kwalijk moment' Algemeen 12 uur geleden