Afbeelding
Foto: Persgroep

Kinderen bij De Schalm Verlicht

Algemeen

VELDHOVEN - De talkshow ‘De Schalm Verlicht’ van Theater de Schalm is ontstaan om ondernemers een stem te geven in deze tijd en om verlichting te bieden. Het is inmiddels een vast onderdeel van de programmering.

Tot nu toe zijn er alleen volwassenen aangeschoven in de huiskamersetting, maar vanaf zondag 21 februari wordt het woord gegeven aan de kinderen.
Op de laatste zondag van de voorjaarsvakantie vertellen 8 kinderen over wat hen bezighoudt op dit moment. Zo komen Elise (13) en Jayden (11) van de Berg vertellen over hun passie voor toneelspelen bij Marvilde Toneel, leest de voorleeskampioen van 2020 Luca Steuten (12) voor uit zijn favoriete boek, neemt Guus de Koning (10) zijn buikspreekpop mee, showen Fabiënne Dirks (11) en Pleun Verhoeven (11) hun danstalent, vertelt Jules Hageman (13) alles over TikTok en de 5-jarige Tije van den Munckhof vertelt over hoe het is om flexitariër te zijn. De uitzending is zondag 21 februari om 16.00 uur en wordt uitgezonden via de website en de Facebookpagina van Theater de Schalm.

www.deschalm.live