V.l.n.r. Daan Braakman, Bort Koelewijn, Niek Teune
V.l.n.r. Daan Braakman, Bort Koelewijn, Niek Teune Niek Meuleman

CDJA IJsseldelta bedankt Bort Koelewijn voor bewezen diensten

Ingezonden Ingezonden

KAMPEN – CDJA IJsseldelta heeft Bort Koelewijn op donderdag 30 september verrast met een aandenken aan zijn ambtstermijn als burgemeester van de gemeente Kampen. Koelewijn, die per 1 oktober opgevolgd wordt door Sander de Rouwe, ontving uit handen van voorzitter Niek Teune en lid Daan Braakman een houten uitsnede van het stadsfront van Kampen. Teune: “Voor veel clubs en verenigingen is hij van grote waarde geweest.”

“Bort Koelewijn is de afgelopen twaalf jaar een burgemeester geweest die middenin onze lokale samenleving stond. Voor veel clubs en verenigingen is hij van grote waarde geweest. Ook is hij op verschillende manieren betrokken geweest bij de activiteiten van CDJA IJsseldelta”, zegt voorzitter Niek Teune, die samen met CDJA’ers Daan Braakman en Niek Meuleman ontvangen werd op het gemeentehuis.

Teune benoemt onder andere de Politieke Cafés van het CDJA en het Groot Kamper Scholierendebat, waarbij Koelewijn meerdere malen de rol van juryvoorzitter op zich nam. “Wij wilden hem daarom onze dank tonen voor zijn inzet door een blijvend aandenken te geven”, verklaart Braakman het gebaar van CDJA IJsseldelta. Koelewijn nam het presentje dankbaar in ontvangst. Hij beloofde de uitsnede van het Kamper stadsfront een mooie plek te geven in zijn nieuwe woning.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 12 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden