Afbeelding
Foto: Gert-Jan de Lange

Goede start Kampenion in competitie

Sport

ROTTERDAM - Het eerste seniorenteam van Kampenion is de najaarscompetitie goed begonnen. De Kamper tafeltennissers staan na drie wedstrijden tweede in de tweede divisie, achter PingPongAlkmaar. Na een ruime overwinning in Heemstede en een gelijkspel thuis tegen Hilversum 3 liep Kampenion afgelopen zaterdag tegen de eerste nederlaag aan. In Rotterdam verloor de ploeg met 6-4 van Alexandria ’66.

Gert-Jan de Lange won twee partijen en Julian Plette wist één partij winnend af te sluiten. Daarnaast wonnen De Lange en Plette de dubbel.

Mark Hankel is nieuw in het team van Kampenion. Hij is in de plaats gekomen van Dobrila Jorguseska. Hankel speelde vorig jaar nog bij de jeugd (met Smash ‘70 uit Hattem) in de landelijk A competitie en bij de senioren bij Delta Impuls (Heerenveen) in de eerste divisie Noord. Hij moet nog wennen aan het niveau, maar hij heeft voor Kampenion al wat punten in de wacht gesleept. In Rotterdam bleef hij op nul steken.

Het eerste jeugdteam, uitkomend in landelijk B, heeft het lastig. Ook in de tweede wedstrijd bestond het team uit slechts twee spelers. Jarno van den Heuvel kan zich op zaterdag moeilijk vrij maken en een invaller is bij de jeugd van Kampenion, op dit niveau, niet voorhanden. Jannick van den Broek en Luuk Regterschot haalden zaterdag thuis tegen Hilversum 4 beiden twee punten binnen. Zij wisten daarmee het verlies te beperken tot 4-6.

Gerard Meijeringh