Afbeelding
archiefbeeld

GGD IJsselland start onderzoek naar gezondheid en welzijn van kinderen

Algemeen

REGIO - Eind deze week ontvangen zo’n 40.000 ouders en verzorgers van kinderen van 6 maanden tot 12 jaar een uitnodiging van GGD IJsselland om mee te doen aan de kindermonitor. De kindermonitor is een grootschalig onderzoek om te kijken hoe het met kinderen in de regio gaat. Ben jij benaderd? Doe dan mee met ons onderzoek en vul de online vragenlijst in.

GGD IJsselland doet dit onderzoek in opdracht van de gemeenten in de regio. De GGD onderzoekt hoe het met kinderen in de regio gaat: zitten ze goed in hun vel? Hebben ze vriendjes en vriendinnetjes? Wordt er gepest op school? Spelen ze buiten? Hoeveel tijd zitten ze achter een beeldscherm? Ook vragen we ouders/verzorgers hoe ze de opvoeding ervaren en wat de impact van corona is op hun kind.

De resultaten van het onderzoek helpen bij het opstellen en uitvoeren van het jeugd- en gezondheidsbeleid. Uit het onderzoek kan bijvoorbeeld blijken dat er extra hulp nodig is voor bepaalde groepen kinderen of dat er in gemeenten extra hulp nodig is, bijvoorbeeld bij opvoeden, voorlichtingsactiviteiten of zorgen dat kinderen meer kunnen sporten. 

Kijk voor meer informatie over de kindermonitor waaronder de vragenlijst, veelgestelde vragen en de privacyverklaring op www.ggdijsselland.nl/onderzoek.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 13 uur geleden