Afbeelding

Quintus popschoolbands in ?t Ukien

Cultuur

Het is alweer het derde jaar dat de Quintus popschoolbands zich presenteren in 't Ukien. Op donderdag 5 februari kun je vanaf 20.00 uur in 't Ukien luisteren naar eigen werk of covers van diverse popschoolbands.

Er wordt een uiteenlopend repertoire gespeeld, van stampende rock tot mooie ballads. Elke band heeft vanaf september 2014 naar dit optreden toegewerkt. Voor sommige bands is dit hun eerste optreden, dus heel spannend! Maar ook het meer ervaren rock cover trio Timtaco Jr en de grunge rockers van De Capuchons, met eigen werk, staan op het podium. Zij hebben al meer ervaring opgedaan tijdens het Full Color Festival en hebben het afgelopen jaar ook al demo's opgenomen in de Quintus studio. In de tussentijd zijn er al veel opnames gemaakt die je kunt beluisteren op soundcloud.com/quintuspopschool. Kom kijken en luisteren! Entree is gratis.
Wil je ook lekker samen muziek maken? Dan is de popschool misschien iets voor jou! Kijk op http://www.quintuskampen.nl of neem contact op met de administratie van Quintus en informeer naar de mogelijkheden, 038 33 71 200.