Afbeelding

Pluggerz vindt gehoor bij Crowdmedia

Partnerbijdrages

Zwolle ? Pluggerz gaat in zee met het Zwolse online marketingbureau Crowdmedia. Op de dit jaar te houden Motorbeurs en Huishoudbeurs zal Crowdmedia de producten van het Doetinchemse bedrijf met een uitgekiende marketingstrategie onder de aandacht brengen van de talloze bezoekers van deze beurzen. Pluggerz is onderdeel van Comfoor BV en biedt op maat gemaakte en universele oordopjes.

Naast de activaties op de Huishoudbeurs en de Motorbeurs gaat Crowdmedia aan de slag met de content marketing van Pluggerz voor 2015.
Directeur van Crowdmedia, Yasser Dehnavi is zeer verheugd over de ontvangen opdracht. ?Wij hebben goed geluisterd naar de wensen van onze klant die hoge eisen stelt aan haar producten. Pluggerz is een ambitieus bedrijf met internationale ambities. De ambitie en ondernemerschap die zij tonen past perfect bij Crowdmedia ?. Directeur Jeroen Verdam van Pluggerz, (een bedrijf met ruim 70 werknemers) is duidelijk over Crowdmedia: ?hun enthousiasme en plan was voor ons aanleiding om met hen onze online strategie verder te professionaliseren?.