Afbeelding

Beter Thuis Wonen Thuiszorg maakt inwoners Kampen blij!!!

Algemeen

Na het invullen van een Quiz op de kerstmarkt Melmerpark die gehouden werd op 13 december jl. hebben 2 prijswinnaars een leuke prijs in ontvangst mogen nemen van de Eerst Verantwoordelijk Verpleegkundige van Beter Thuis Wonen Thuiszorg. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Sentiment wonen en Bakker Rene Vermeij.
Het ging vooral over Veranderingen in de zorg: wat moet ik doen, wat gaat er veranderen, wat betekent de WMO in 2015, behoud ik mijn indicatie, wat kan Beter Thuis Wonen Thuiszorg voor mij betekenen? Allemaal vragen die leven bij de inwoners van Kampen en die ook gesteld werden tijdens de kerstmarkt. Leven deze vragen nog steeds bij u? Dan kunt u binnenlopen tijdens het inloopspreekuur bij de wijkpost Brunneppe/ Hanzewijk Colijnlaan 1. Het inloopspreekuur is vrij toegankelijk. Beter Thuis Wonen Thuiszorg staat voor kwaliteit, aandacht, kleine teams en één aanspreekpunt.
Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 038-7620704 of info@beter-thuis-wonen.nl Tevens kunt u voor meer informatie de website van Beter Thuis Wonen Thuiszorg raadplegen; http://www.beter-thuis-wonen.nl