Ten Brinke Set-Up DS 1 Set-Up IJsselmuiden

Moeizame eerste thuiswedstrijd voor Ten Brinke Set-Up D1.

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

Uitslag: Ten Brinke Set Up DS 1 – C.S.V. DS 3 | 3 - 2

9 oktober was voor Ten Brinke Set-Up DS 1 een dag om naar uit te kijken. Deze eerste thuiswedstrijd zou plaatsvinden tegen CSV Dames 3.

Na een hele dag in de zaal doorgebracht te hebben was het dan eindelijk tijd! Tijd voor de eerste thuiswedstrijd met eigen publiek. Iedereen had er zin in, en het doel was dan ook om 4 sets te pakken van de tegenstander. Helaas verliep dit niet zoals gepland.

De eerste set begonnen Set-Up al niet sterk. De pass lag niet goed maar ondanks dat bleef men de eigen punten maken. 25-20.

De tweede set begon niet sterk. De pass lag nog steeds niet goed waardoor het lastig was om een goede aanval te creëren. Ook maakte de thuisploeg hun eigen punten niet af wat CSV de kans gaf om punten af te maken. 17-25

In de derde set begon Set-Up weer vol goede moed om in ieder geval de wedstrijd met 3-1 te kunnen winnen. Nog steeds had men moeite met de pass en maakte hun eigen punten niet af waardoor de tegenstander steeds beter in het spel kwam. Hierdoor werden er wissels ingebracht bij Set-Up. Ook werd de Libero even van zijn taak ontheven. Als kers op de taart zat de scheidsrechter ons ook niet mee in de derde set, wat voor veel frustraties zorgde. Desondanks wakkerde dit wel het vuur in de thuisploeg aan om de 3de set hoe dan ook te winnen. En dat lukte 25-22.

De vierde set ging alles weer zoals het NIET hoorde te gaan. De pass was slecht of de aanvallen werden niet afgemaakt. Hierdoor kwam de tegenstander heel goed in het spel waardoor Set-Up de 4e set dik verloor. 13-25

Het stond nu 2-2 gelijk in sets. En dus een 5e set. Als Set-Up was men vastbesloten om hoe dan ook deze eerste thuiswedstrijd tegen CSV te winnen. Hierin slaagde men uiteindelijk met een stand van 15-10. Set-Up IJsselmuiden wint de wedstrijd met 3-2.