Geslaagde nieuwjaarsborrel Kampen in Bedrijf  bij Movie Unlimited
Geslaagde nieuwjaarsborrel Kampen in Bedrijf bij Movie Unlimited brugmedia.nl

Geslaagde nieuwjaarsborrel Kampen in Bedrijf bij Movie Unlimited

Partnerbijdrages

Op maandagavond 19 januari 2015 waren meer dan zestig ondernemers van Kampen in Bedrijf te gast bij Movie Unlimited Kampen om het glas te heffen op het nieuwe jaar, 2015. De ondernemers hebben met elkaar het jaar 2014 geëvalueerd.

Er zijn succesvolle samenwerkingsverbanden ontstaan tussen de netwerkende ondernemers uit Kampen en IJsselmuiden. Ook gingen ze met volle moed aan de slag bij de vraag welke voornemens ze graag willen laten slagen in 2015.

Gastvrouw Inge de Wilde van Movie Unlimited deelde in de grote bioscoopzaal haar voornemens en informeerde de ondernemers over de vele mogelijkheden in deze bioscoop. Daarna gaf ze het woord aan drie ondernemers die adverteren bij Movie Unlimited. Dit waren Johan Hofstra van Hofstra Trainingen, Maaike Beckers, directeur van Quintus Kampen en Gerwin De Vries van Zalsman Kampen. De filmquiz was het volgende onderdeel in het programma en is gewonnen door René Sellies van René Sellies Videoproducties. Een nieuw aangesloten onderneming bij Kampen in Bedrijf.

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens ontvingen de ondernemers het jaarboek van de overkoepelende organisatie Ondernemers in Bedrijf, boordevol agenda's en inspirerende verhalen van ondernemers. De volgende bijeenkomst van Kampen in Bedrijf is op dinsdag 17 maart bij Sportpark De Maten / De Venen in Kampen. Het is een uitwisseling met Zwolle in Bedrijf en Dronten in Bedrijf.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00