Gehavend Reflex pakt volle winst

DOETINCHEM - De heren van Zalsman Reflex hebben met een uitgedunde selectie met 0-3 gewonnen bij Orion 2.

Reflex begon aan de wedstrijd tegen Orion met slechts acht man. In de eerste set kwam de Kamer ploeg met een punt voor. Reflex had een goede servedruk en afspraken werden goed nagekomen. Dat leidde tot setwinst (22-25).

Reflex begon slordig aan de tweede set. Orion profiteerde van de fouten bij Reflex en nam een kleine voorsprong. De ploeg uit Doetinchem kreeg een setpoint (24-21), maar wist die niet te benutten.
Met een goede focus en hard werken kwam Reflex terug door een paar harde pipe-aanvallen van Niek Tijhuis, een paar harde achterover-aanvallen van Robin van Capelle en de goede servicedruk van Thomas Botter. Reflex won deze set met 24-26.

In de derde set kwam Reflex weer op achterstand. De stand was 15-10 toen Laurens Kamphuis mocht gaan serveren. Hij serveerde in totaal 5 keer. waarvan twee aces en harde serves waar de tegenstander het erg moeilijk mee had. Zo kwam Reflex terug en trok ook de laatste set naar zich toe (22-25). Het enthousiasme, hard werken en niet opgeven leverde Reflex een 0-3 overwinning op.