Afbeelding

Brezo/KBS Set Up komt tekort in onderling duel.

Sport

IJsselmuiden 24 januari - Na een goede start in 2015 tegen Animo´68 en Lycurgus was het vandaag een duel om punten te pakken van Veracles uit Groningen.

Set Up startte fel en kwam al snel op een voorsprong en zonder in gevaar te gekomen, won men de eerste set vrij eenvoudig met 25-20.
De tweede set liet Brezo/KBS niets meer zien van het goede spel van de eerste set zien.
Al snel keek men tegen een achterstand aan en de tweede set werd met 25-17 verloren.
De derde set wist Set Up zichzelf te herpakken. Coach Klaver had inmiddels een andere spelverdeler gebracht en de derde set wist Set Up met 25-17 naar zich toe te trekken.
Als Set Up zichzelf had willen belonen, dan was het de vierde set scherp starten. Dit gebeurde ook, de passing was prima op orde en al snel werd een voorsprong gepakt.
Echter op een stand van 20-16 haperde de machine bij Set Up en gretig trokken de Groningers de set naar zich toe met 21-25.
De vijfde set werd goed begonnen maar men liet Veracles voor de kantwissel toch weer langszij komen. En dus waren het de gasten die de wedstrijd wonnen. 2-3

Set Up kan alleen nog maar vooruit kijken en zal alle zeilen bij moeten zetten om volgende week de nodige punten uit Hardenberg mee te nemen.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 18 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 23 uur geleden