Afbeelding
Foto Tennekes

Kamerlid Peters opent Christelijk Integraal Kindcentrum De Fontein (3 foto’s)

Algemeen

KAMPEN – Basisschool De Fontein biedt sinds 1 september niet alleen plaats aan leerlingen van groep 1 tot en met 8, maar ook aan peuters. CDA-Kamerlid René Peters verrichtte vandaag (vrijdag 15 oktober) de opening van Kindcentrum De Fontein voor voorschoolse-, buitenschoolse- en peuteropvang.

De officiële openingshandeling vond plaats in de ‘voortuin’ van De Fontein met alle kinderen en leerkrachten. Kamerlid René Peters uit Oss – met Onderwijs in zijn portefeuille – onthulde het logo van Christelijk Integraal Kindcentrum (CIKC) De Fontein. “In de Tweede Kamer zorgen we ervoor, dat alle kinderen zo goed en gezond mogelijk groot kunnen worden”, legde hij uit. “We zijn op aarde om er samen het beste van te maken. Daarom ben ik trots om dit nieuwe Kindcentrum te openen. Ik nodig jullie allemaal uit om een bezoek te brengen aan de Tweede Kamer. Wél doen, hoor!”

CIKC De Fontein staat voor een ontwikkelomgeving voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar, waar ieder kind telt, professionals met plezier werken en ouders, verzorgers, kinderen en medewerkers samen optrekken. “Peuters - en in de toekomst wellicht baby’s - horen er nu helemaal bij”, beloofde voorzitter Jan van der Poel van Scholengroep IJsselrijk. “Het unieke is, dat we bij de Fontein nu een doorlopende lijn hebben van peuters tot groep acht. We zoeken ook verbinding met het voortgezet onderwijs.”

De Kindcentra van stichting IJsselrijk Kinderopvang hebben een christelijke identiteit.

Afbeelding
Afbeelding
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 19 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05