Stockfoto

Go-Ahead Kampen loopt onnodig averij op

KAMPEN - Go-Ahead Kampen heeft voor het eerst deze competitie averij opgelopen. DOS ’37 won met 2-1. Go-Ahead-trainer Gert van Duinen was ontevreden over de eerste helft. “Als je er niet de energie insteekt die nodig is, dan roep je het over jezelf af.”

Go-Ahead begon nog wel goed, maar verzuimde op voorsprong te komen. Luuc Knul liet in de 3e minuut een grote kans liggen. In de 10e minuut werd een inzet van Rob ter Horst van de lijn gehaald. “Daarna hebben we er in de gehele eerste helft veel te gemakkelijk over gedacht.” Dat kwam Go-Ahead duur te staan. Vlak voor rust liep het tegen twee tegengoals aan. “Twee frommelgoals, maar je dwingt zelf ook niets af. Er was te weinig intensiteit. In de tweede helft probeerden we dat te herstellen, maar het was te laat”, aldus Van Duinen.

Go-Ahead kreeg wel kansen om de schade te repareren via Kees Tol en Luuc Knul. Het was echter alleen Nick van der Kooi die tot scoren kwam. Hij profiteerde van een fout van de keeper en kopte raak. Zo gaf Go-Ahead onnodig punten weg.

“Ik hoop dat de jongens hiervan leren. Vorige week zag je het ook al gebeuren. Toen werden we gered door de doelpunten. Dat lukte nu niet. Het hoort een beetje bij het proces. Je wint je wedstrijden en dan sluipt er gemakzucht in. Soms is een nederlaag nodig om dat er weer uit te krijgen”, aldus Van Duinen.

Gerard Meijeringh

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 7 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 7 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 9 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 18 uur geleden
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 18 uur geleden
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 19 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57