Afbeelding

Volkswagens van Pouw naar Salland Olie via Lease Unlimited

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Tien Volkswagens Up leverden Pouw en Lease Unlimited af bij Salland Olie, afgelopen vrijdag. ?Dit is de derde keer dat we tien auto's afleveren?, vertelt Jurian Meijntjes van Lease Unlimited. ?Pouw levert via Lease Unlimited de auto's af aan Salland Olie. Er is hier dus sprake van een driehoeksrelatie.?

Bedrijven die in zee gaan met Salland Olie, dus smeersel van hen gaan gebruiken in hun garages, krijgen een auto erbij geleverd. ?Dat is dus eigenlijk een lokkertje.? De samenwerking kwam tot stand toen Peter Groen en Meijntjes elkaar ontmoeten bij de Ronald McDonaldrally, zegt Meijntjes. ?En of er nog meer auto's geleverd worden, dat zal de toekomst uit moeten wijzen.? Hij spreekt van een ?bijzondere deal'. De auto's worden namelijk geleverd met ondersteuning van de importeur.

Pouw en Lease Unlimited namen taart mee naar Salland Olie. Daar viel die erg in de smaak, maar niet alleen de taart. ?Ze zijn zeer te spreken over de dienstverlening. En dat kan kloppen, want als er iets is dan springen wij er direct in en lossen het op.?

?Wij staan altijd open voor bedrijven die met ons zaken willen doen?, aldus Meijntjes. Op de website van Lease Unlimited staat waarom: ?U ontmoet een unieke partner in Lease Unlimited als het gaat om slim (zakelijk) leasen. Merkonafhankelijk, sterk in het leasen van personenauto's en lichte bedrijfswagens. Lease Unlimited zorgt voor een maximale vrijheid als het gaat om mobiliteit en biedt flexibiliteit met persoonlijke aandacht. Een auto leasen bij Lease Unlimited, daar profiteert u altijd van.?

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00