Afbeelding

Hier Knippen terug van weggeweest

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Na zo'n tien jaar is Mirjam van Vuuren-Flier terug in IJsselmuiden. De kapster was jarenlang succesvol in IJsselmuiden met haar ambulante kapsalon Hier Knippen, waarna ze vertrok naar Alphen aan den Rijn. Nu pakte ze in IJsselmuiden de draad weer op als ambulante kapster.
Mirjam is blij om terug te zijn in de plaats waar ze is opgegroeid en waar ze als kapster haar vleugels heeft uitgespreid.


Nadat ze de kappersopleiding met succes afrondde, deed ze zeven jaar ervaring op bij Cosmo Hairstyling in Zwolle. Daarna begon ze voor zichzelf. Met haar ambulante kapsalon Hier Knippen bouwde ze in korte tijd een omvangrijke klantenkring op. Na bijna drie jaar verhuisde ze naar Alphen aan den Rijn. Ook daar was ze succesvol als ambulante kapster.

Terug in IJsselmuiden hoopt ze snel de draad weer op te pakken. Veel is er niet veranderd ten opzichte van tien jaar geleden. Mirjam gaat bij de klanten langs, neemt alle tijd en heeft maar liefst zeventien jaar ervaring in het kappersvak. Mirjam is een allround kapster. Ze komt bij de mensen thuis om te knippen, kleuren of permanenten en maakt gebruik van het professionele kwaliteitsproduct Wella. Bovendien bezoekt ze verschillende shows, beurzen en cursussen, zodat ze altijd goed op de hoogte is van de nieuwste trends. De IJsselmuidense knipt overdag, maar klanten kunnen op verzoek ook een beroep op haar doen in de avonduren. Voor een afspraak is ze te bereiken op telefoonnummer 06 120 856 28. Kijk op de website www.hierknippen.nl voor meer informatie en reviews van klanten.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 17 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00