Afbeelding
Foto Tennekes

Van Kesteren levert nieuwe Renault Master aan Van Dijk Bikes

Partnerbijdrages

Van Dijk Bikes - dé fietsspecialist in de regio Kampen - nam onlangs een gloednieuwe Renault Master Work Edition in gebruik. Renault Van Kesteren leverde de rijk uitgeruste bedrijfswagen af aan de 81-jarige vader van eigenaar Michel van Dijk. Hij gaat namelijk veelvuldig van de bus gebruikmaken voor het fietstransport van en naar klanten.

Van Dijk Bikes is het adres voor iedere soort tweewieler: van stadsfiets, racefiets, mountainbike tot elektrische fiets, maar ook accessoires. Om deze snel en veilig naar klanten te kunnen vervoeren, zocht eigenaar Michel een robuuste bedrijfswagen. “Onze vorige bus was namelijk aan vervanging toe”, legt hij uit. “Ik ging naar Van Kesteren omdat het een betrouwbaar bedrijf is.” Met een glimlach: “Ik nam mijn vader Sjoerd mee om te onderhandelen over een goede prijs. Hij is namelijk 40 jaar Opel-vertegenwoordiger geweest.”

Lage vloer en veel ruimte

Van Dijk Bikes kwam al snel uit op de extra rijk uitgeruste Master, met achterin een lage vloer, schuifdeur én veel ruimte. “We kunnen achterin staan en hoeven dus niet te bukken wanneer we fietsen inladen”, vertelt Van Dijk. “Er passen wel 8 tot 10 fietsen in, waarbij we ook alle ruimte hebben om te voorkomen dat deze beschadigen.”

Stabiel op de weg

Daarnaast rijdt de Renault Master Work Edition ook nog eens perfect. “Hij ligt stabiel op de weg en heeft camera en sensoren voor het inparkeren”, aldus Michel. “En met de ingebouwde bluetooth-carkit zijn we ook onderweg goed bereikbaar. Het is echt een verlengstuk van onze service aan klanten. Een mooi visitekaartje voor ons bedrijf als we onderweg zijn.”

Meer weten over de Renault Master? Neem contact op met Renault Van Kesteren: www.vankesterenrenault.nl