Vijfsetter voor Brezo/KBS Set Up in Assen.

Assen 17 januari - Afgelopen zaterdag reisde Brezo/KBS Set Up naar Assen voor de wedstrijd tegen nummer 3 van de competitie Animo'68.

De eerste set liep lang gelijk op met goed volleybal. Toch was het Animo die mede door te veel persoonlijke fouten, een voorsprong wist op te bouwen. Set Up kon zich niet meer terug knokken en verloor de eerste set met 25-17.

De tweede set was er meer beleving in het spel van Set Up en er werden minder fouten gemaakt. De pass werd goed verzorgd en aan het net kwam wisten de mannen te scoren. Het was Set Up die de tweede en spannende set naar zich toe trok. 23-25

De derde set begon als een kopie van de eerste. Er werd redelijk gespeeld maar er slopen ook weer foutjes in het spel van Set Up. Met veel servicedruk wist de thuisploeg Animo de set te winnen. 25-20

De vierde set leek erg op de derde set. Ondanks de service druk van de Assenaren had
Set Up de pass redelijk op orde. Aanvallend liep het aan beide kanten goed. Toch was het Set Up die een voorsprong kon pakken. Set Up hield het hoofd cool en kon zo de vierde set naar zich toe trekken. 23-25

In de vijfde set leek het of Set Up tevreden was met twee punt. Door veel persoonlijke fouten ging de laatste set naar de Assenaren. 15-7.

Volgende week speelt Brezo/KBS Set Up thuis en neemt het dan op tegen Veracles uit Groningen.