Afbeelding

warme wintermiddagen Toonzaal workheart

Cultuur

work#art: Messscherpe en vitaliserende kunst in Vietnam

Sinds de jaarwisseling zijn Bert van der Sluijs en Douwe Buwalda, het Kamper kunstenaarsduo work#art, weer terug uit Vietnam. Daar hebben ze in twee periodes bijna een half jaar samengewerkt met Vietnamese kunstenaars en kunstinstellingen. In september 2015 komt hun overzichtstentoonstelling hiervan in het monumentale Museum voor Fine Arts in Saigon.

Stichting workheart verzorgt de komende maanden een aantal ?Warme Wintermiddagen in Nederland', waar Bert & Douwe hun bijzondere ervaringen met geïnteresseerden willen delen.
Door met ?vreemde ogen' naar Vietnamese kunst en cultuur te kijken en van de andere kant ?vreemd' bekeken te worden, ontstond er daar een dynamiek die tot kunst leidde en van weerkanten verwondering oogst. Kunnen zulke ervaringen betekenis krijgen binnen de Nederlandse actualiteit? En vitaliserend werken in Kampen?

We nodigen u hierbij graag uit voor een eerste Wintermiddag op zondag 1 februari in de Toonzaal van Huize Maria, IJsselkade 25, Kampen.
Met koffie, thee en iets lekkers gaan we op expeditie in Vietnam. Een cultureel avontuur!
We willen graag dat niemand zich gehinderd voelt door een toegangsprijs en daarom vragen we een bijdrage naar draagkracht tot ? 12,50.
Vanwege het beperkt aantal plaatsen is opgave vooraf wel noodzakelijk.

Plaats: Huize Maria IJsselkade 25 Kampen
Tijd: Zondag 1 februari 14.30 uur
Parkeren: op zondag vrij.
Opgave vóór 30 januari bij: info@workheart.nl