Afbeelding

Arjan ten Hove en VV Kampen gaan met elkaar verder

· leestijd 1 minuut Sport

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN ? Arjan ten Hove zit ook volgend seizoen op de bank als hoofdtrainer bij VV Kampen. De partijen hebben het contract met een jaar verlengd.

?Het bestuur ziet de ontwikkeling van de zaterdagtak als een meerjarenplan en ervaart het dan ook als zeer positief dat VV Kampen Ten Hove ook voor volgend seizoen aan zich heeft weten te binden?, zo laat de club weten in een persbericht. Dat beide partijen met elkaar verder zouden gaan ligt in de lijn der verwachtingen. De club is tevreden met Ten Hove en de hoofdtrainer heeft het prima naar de zin bij VV Kampen.

?Er is sprake van een uitzonderlijke situatie bij VV Kampen", zegt Ten Hove. "Ik ben ingestapt bij een club die vanaf de grond moet worden opgebouwd en ben aan de slag gegaan met een groep met allemaal nieuwe gezichten die aan elkaar moesten wennen. Dan is een jaar tekort om je eigen stempel op te drukken. Het bevalt me hier prima. De club is heel toegankelijk en de lijnen zijn kort. De hele club kijkt en doet mee. Ik vind dat familiaire mooi. Dat werkt prettig. En de mensen weten ook dat we aan proces begonnen zijn dat tijd kost en kijken langs de resultaten heen. Het is een groepsproces van vallen en opstaan.?

Ten Hove wil de komende tijd verder bouwen. Hij weet waar het nog aan schort. ?Tegen voetballende ploegen kunnen we goed  meekomen, maar kunnen we het niet 90 minuten volhouden. Tegen stugge ploegen die direct spelen, slagen we er niet in om rustig te voetballen. Als we beide aspecten verbeteren, komen de resultaten vanzelf.?

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 17 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 19 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17