Danslessen en zalenverhuur bij 't Danshuus

Partnerbijdrages

De danscursussen voor beginners tot vergevorderden beginnen weer vanaf 19 januari. Bij 't Danshuus kan men kiezen voor de reguliere cursussen van 14 lesweken of spoedcursussen van 4 lesweken. Tevens is er een spoedcursus voor personen die twijfel over 14 lessen.

Privélessen voor dansen worden het gehele jaar geboekt. Vele bruidsparen hebben een mooie openingsdans voor hun bruiloft geleerd bij 't Danshuus. Steeds vaker hebben mensen het verzoek om er een leuke en mooie show van te maken. Voor Odette Gorter een leuke uitdaging om een showtje op maat te maken.
't Danshuus en de Vinkehorst; een veelzijdig bedrijf. Danslessen, dansavonden maar ook feesten of recepties met of zonder catering, uitvaarten, koffietafels u bent hier aan het juiste adres. Er is een grote zaal met een capaciteit tot ongeveer 130 personen en een kleine zaal met een capaciteit tot 40 personen. Deze zaal is eigenlijk een grote huiskamer en wordt verhuurd voor verjaardagen (ook op basis van zelfbediening), voor vergaderingen, voor cursussen etc.
Voor meer informatie kunt u bellen met Odette Gorter 0578-79 50 25 of op 06-1222 05 90 of kijk eens op www.danshuus.nl en mailen kan ook naar info@danshuus.nl.