Afbeelding

VIP Matches Tohopesatebeurs 2014 uitgevoerd

Partnerbijdrages

Stichting Youth for Christ Kampen was in maart 2014 vertegenwoordigd op de Beursvloer Tohopesate. Op deze ruilbeurs voor ondernemers en maatschappelijke instellingen werden er een aantal VIP matches uitgereikt. Youth for Christ Kampen was één van de winnaars van een VIP Match. De VIP match bestond uit een schaatsclinic verzorgd door marathonschaatser Geert Plender, in 2013 tweede bij het Nederlands Kampioenschap Marathonschaatsen op Natuurijs.

Peugeot & Fiat Dealer Auto Palace Kampen-IJsselmuiden was ook aanwezig op de Tohopesatebeurs. Omdat de doelgroep van Youth for Christ vooral bestaat uit jongeren onder de 18 jaar moest er vervoer geregeld worden naar de IJsbaan in Dronten. Gelukkig bood Auto Palace Kampen-IJsselmuiden de oplossing door een match te sluiten om het vervoer naar de IJsbaan voor zijn rekening te nemen.

Op 22 december 2014 was het zover en is YfC Kampen met bijna 30 jongeren afgereisd naar de IJsbaan Leisure World. Rond 19.15 kwamen er meerdere Peugeot's en Fiat's met chauffeurs van Auto Palace voorrijden die ons naar Dronten hebben gebracht. Geert Plender gaf twee schaatsclinics met praktische tips om alles uit de ijzers te halen. Na afloop hebben we nagepraat in Jongerencentrum De Mix van St. Youth for Christ in Kampen onder genot van hete chocolademelk en gevuld kerstbrood. Aart Groen namens Youth for Christ Kampen: "We hebben met elkaar een enorm gezellige en sportieve avond gehad, met dank aan marathonschaatser Geert Plender en het team van Auto Palace Kampen-IJsselmuiden."

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 17 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00