Afbeelding

Floorever brengt de gezelligheid terug bij u in huis

Partnerbijdrages

Nu de drukke decembermaand achter de rug is en de kerstboom de deur uit is, ontstaat dikwijls een gevoel van leegte. Menigeen is op zoek naar gezelligheid, warmte en sfeer in huis. Floorever Kampen is het juiste adres om de warmte terug in uw huis te brengen en heeft alles in huis op het gebied van vloeren en raamdecoratie.

Tapijt is bezig aan een comeback en is in allerlei kleuren en maten te verkrijgen. Bijkomend voordeel is dat Floorever veel tapijt op voorraad heeft. ?We hebben zelfs het merk Bonaparte in voorraad?, vertelt eigenaresse Wendy Meuleman van Floorever. ?Daarnaast is ook de PVC-collectie bij Floorever weer uitgebreid. Vaak zijn klanten verbaasd over de vele producten en soorten die wij kunnen aanbieden. Dat krijg ik vaak te horen?.

Ook wat betreft zonwering bent u bij Floorever aan het juiste adres. Met een grote collectie vouw-, plissé- rolgordijnen biedt Floorever enorm veel keuze.

Floorever werkt met de unieke All Inclusive-formule. Bij tapijt, PVC en laminaat zijn alle prijzen inclusief leggen en bij raamdecoratie inclusief opmeten, op maat maken en ophangen.
Wendy wenst hierbij iedereen een goed, gezond , warm en huiselijk 2015 toe. En wil u hierbij uitnodigen voor een passend en gratis advies bij haar in de winkel aan de Ambachtsstraat 29 in Kampen, waar de koffie voor u klaar staat.

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29 Kampen
(038) 333 37 70

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.