Afbeelding
Stockfoto

Succes voor ruiters PSV Kampen bij eigen Zilveren Ui

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN - PSV Kampen hield afgelopen vrijdag en zaterdag de tweede wedstrijd van de Zilveren Ui. Over vier weken is de derde en laatste wedstrijd van de Zilveren Ui. Dan worden voor de 32ste keer de Zilveren Uien uitgereikt.

Afgelopen weekeinde vielen diverse leden van PSV Kampen in de prijzen. Bij de pony’s reed Lynn Bonsink naar een eerste en tweede plaats in de klasse BB, categorie ABC. 

In de klasse BB, categorie DE pakte Jara van Dijk in het tweede parcours een tweede plek met Xaviera. In de klasse B, categorie DE was er in het eerste parcours een derde plaats voor Sanne Dien Lassche met Baile en een vierde plek voor Malon Metselaar met Quadro. De vijfde plaats was voor Dyanne Buyert met Challenge. In het tweede parcours eindigde Lassche als tweede en Metselaar als derde. Buyert kwam ook hier op plek vijf terecht. 

Arend Prins sprong met Kantje’s Ischa naar een tweede plaats in het tweede parcours van de klasse L. 

Ook bij de paarden waren er prijzen voor PSV Kampen. In de categorie BB op vrijdag was er twee keer een tweede plaats voor Jinny Bruins met Cathy. In de eerste omloop van de klasse B pakte Estelle Kwakkel een derde plek met Kaline Eurohill. Marieke Puttenstein legde met Imdira beslag op plek vijf en Robin Leeuwenkamp kwam op plaats elf terecht met Jessa Fortuna. In de tweede omloop eindigde Leeuwenkamp als derde en Kwakkel als vierde. 

In de eerste omloop van de klasse M greep Estelle Kwakkel een tweede plek met Zipper. Gerdi de Munnik maakte met Treasure twee springfouten en werd achtste. In de tweede omloop ging het beter en eindigde ze op de tweede plaats. In de hoogste klasse Z reed Jan Vos naar een tweede plaats met Jaleida. Op zaterdag deed Marieke Puttenstein nog een keer mee met Imdira. Deze combinatie was hier goed voor plek vier in de klasse B. 


Gerard Meijeringh

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00