Afbeelding
Aangeleverd.

Atakan Market feestelijk heropend

Partnerbijdrages

Afgelopen woensdag 27 oktober is Market Atakan feestelijk door de nieuwe burgemeester van Kampen Sander de Rouwe heropend. Onder belangstelling van vele mensen heeft De Rouwe de nu grootste buitenlandse supermarkt van Kampen uitvoerig bewonderd. 

De huidige eigenaar dhr A.N. Ahmed heeft in 2016 de slagerij van toen 30m² aan de Geerstraat 38 overgenomen. Aan het einde van dat jaar werd de eerste verbouwing uitgevoerd en werd de oppervlakte uitgebreid naar 60m². In 2018 kwam daar nog 25m² bij om nog meer producten te kunnen verkopen. 

Nu anno 2021 is de slagerij zo uitgebreid, dat het met een totaaloppervlakte van 250m² met recht van een supermarkt gesproken kan worden. “Iedere dag kunt u bij Market Atakan terecht voor dagelijks vers vlees, brood, groente & fruit, eieren en huisgemaakte tapenade. Naast deze producten kunt u ook terecht voor een assortiment aan wereldwijde producten, denkt u aan: levensmiddelen, zuivel, diepvriesartikelen, frisdranken, vele speciale kruidensoorten en drogisterij artikelen. In de Market is er uiteraard een prominente plaats voor de vleesafdeling en daar kunt u terecht voor diverse schotels voor bbq en gourmet en ook voor huisgemaakte tapas & hapjes schotels.” 

Het team van Market Atakan hoopt u snel aan de Geerstraat 38-40 te mogen begroeten.

Afbeelding
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 16 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 18 uur geleden