Afbeelding
Janneke Bakker

Meuleman Makelaardij wenst u een WOONzinnig 2015

Partnerbijdrages

Het jaar is weer van start gegaan, de kerstbomen afgetuigd, het huis weer spik en span, een ieder probeert zijn of haar goede voornemens na te streven. 

 

?Misschien is één van uw voornemens wel om te verhuizen, een nieuwe woning te kopen. De regels zijn voor dit jaar veranderd, dus is het verstandig om een gesprek met een hypotheekadviseur aan te gaan. U kunt dan kijken wat de veranderingen voor uw situatie inhouden. Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar zo'n specialist.? ?Het afgelopen jaar, was voor ons kantoor een topjaar. Vooral na de zomervakantie was het rennen geblazen. Fijn dat de economie op stoom komt, belangrijk voor alle Nederlanders.
Met trots kunnen wij zeggen; ?wij zijn niet het grootste kantoor, maar al wel 6 jaar het meest verkopende kantoor in de bestaande bouw'! Om met de tijd mee te gaan en onze kwaliteit te blijven optimaliseren, zijn wij de afgelopen periode erg druk geweest met onze nieuwe huisstijl en logo. Met trots presenteren wij u dit dan ook. Inmiddels is onze etalagepresentatie en website aangepast naar onze nieuwe huisstijl, kijkt u maar eens op www.meulemanmakelaardij.nl . Ook hebben er wijzigingen plaatsgevonden met betrekking tot de presentatie van woningen. Hierbij wordt uw woning optimaal gepresenteerd. U wilt natuurlijk ook de beste verkooppresentatie
voor uw woning! Wilt u weten hoe? Bel of mail ons en wij komen vrijblijvend bij u thuis voor een gesprek. Wij wensen u alle goeds voor 2015 en hopen dat uw voornemens uitkomen.?

 
Meuleman Makelaardij &
Taxatiebureau o.z., Vloeddijk
44 te Kampen
* (038) 3322404 * info@
meulemanmakelaardij.nl

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.