Dagbesteding voor senioren door IkZijnWij

Algemeen

Ouderen wonen steeds langer zelfstandig thuis. Veel ouderen weten zichzelf te redden, maar ouderen met een lichte tot matige beperking hebben daar moeite mee. Juist aan deze groep biedt IkZijnWij doelgerichte dagbesteding aan. Inmiddels neemt een groep van 25 ouderen wekelijks deel aan de dagbesteding. Vanaf 2 maart 2015 gaat IkZijnWij uitbreiden met een extra dag. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden via IkZijnWij.

Dagbesteding door IkZijnWij
Ouderen kunnen 1 tot 2 dagen terecht op de dagbesteding aan het Meeuwenplein 5 in Kampen. IkZijnWij biedt cliënten een gevarieerd en opbouwend programma aan met creatieve en educatieve activiteiten. Dit helpt hen in het aanbrengen van structuur, het geeft handvatten en verbreedt het netwerk (en daarmee het vangnet) door de diverse sociale contacten. Daarnaast stimuleert IkZijnWij de zelfredzaamheid en worden mantelzorgers ontlast.

Over IkZijnWij
IkZijnWij is een kleinschalige zorgaanbieder in Kampen. Zij zijn WTZi-erkend en hebben een zorgcontract met de gemeente Kampen. Naast dagbesteding bieden zij ook individuele begeleiding en persoonlijke verzorging aan. Door de kleinschaligheid kunnen zij zorg op maat bieden en snel schakelen. Zo ontvangen cliënten altijd de zorg die zij nodig hebben.

Aanmelden voor dagbesteding
Bent u ouder dan 55 jaar en heeft u ondersteuning nodig om deel te kunnen nemen aan deze maatschappij of zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen? Neemt u dan contact op met IkZijnWij via info@ikzijnwij.nl of via 06 ? 244 975 23. IkZijnWij ondersteunt u graag in het aanvraagtraject voor dagbesteding via de Meedoen-balie van de gemeente Kampen.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.