Stockfoto

Deltasteur blijft winnen

KAMPEN - De waterpolodames van Deltasteur presteren dit seizoen uitstekend in de tweede klasse. Zaterdag werd ook de vierde wedstrijd in winst omgezet. RZC/EZZ werd met 7-3 verslagen.

In een sfeervol zwembad De Steur begon Deltasteur wat afwachtend. Na ruim twee minuten scoorde Anouk Eenkhoorn en daar bleef het bij in het eerste kwart.

Daarna kwam Deltasteur er beter in. Via fraaie treffers van Monica Bosman en Anouk Eenkhoorn liep de Kamper ploeg uit naar 3-0. Vlak voor het einde van de periode had Kim Chrispijn een mooie actie in huis en scoorde de 4-0. Pas in de derde periode deed RZC/EZZ wat terug via een strafworp. Vervolgens maakte Danielle van Lenthe er 5-1 van. Zij tekende in de vierde periode ook voor de 6-1. Daarna kwamen de bezoekers twee keer tot scoren. Mary Bosman bepaalde de eindstand op 7-3.

Deltasteur heeft evenals Proteus de volle twaalf punten gehaald uit vier duels. De ploeg uit Twello staat bovenaan vanwege een beter doelsaldo.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 10 uur geleden
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 10 uur geleden
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 10 uur geleden