Afbeelding
Unsplash

Inzamelingsactie speelgoed in samenwerking met Voedselbank Kampen

Partnerbijdrages

Kinderen verdienen een onvergetelijke kerst. Initiatiefnemer Ineke Smits vindt het belangrijk dat ieder kind een fijne kerst beleeft. Daar hoort een cadeautje onder de kerstboom bij. In samenwerking met Voedselbank Kampen, Brugmedia, De Veerman van Kampen en Renault dealer Van Kesteren organiseert zij van woensdag 10 november tot en met zaterdag 18 december een inzamelingsactie voor speelgoed.

Al jaren loopt Ineke met het idee om iets te doen met al het mooie speelgoed dat kinderen niet (meer) gebruiken en waar andere kinderen heel blij van worden.  Dit jaar is de knoop doorgehakt. Ieder kind verdient een cadeautje onder de kerstboom tijdens de feestdagen. Ouders die weinig geld hebben om  cadeautjes te kopen en gebruik moeten maken van de voedselbank willen zij helpen door speelgoed in te zamelen voor hun kinderen. 

Gebruikt speelgoed inzamel

Van woensdag 10 november tot en met zaterdag 18 december kan iedereen speelgoed brengen naar Renault Van Kesteren in Kampen (Kilbystraat 4). Dit is het inzamelpunt voor al het speelgoed. “We verzamelen graag ‘cadeauwaardig’ speelgoed. Dus het mag niet kapot of beschadigd zijn”, vertelt Ineke. “Er is vast genoeg speelgoed waar kinderen niets meer mee doen en waar we een ander kind mee kunnen verrassen. We richten ons op kinderen van 0 tot 12 jaar en hopen dat iedereen mee wil helpen om er een succes van te maken. 

Dinsdag 21 december

Op dinsdag 21 december organiseren we dan een sfeervolle, gezellige middag voor de ouders op De Veerman van Kampen waar ze de cadeautjes kunnen komen uitzoeken voor hun kind(eren). Vervolgens kunnen zij de cadeautjes inpakken en thuis onder de kerstboom leggen. Ook een dampend kopje chocolademelk met slagroom en wat lekkers ontbreekt die middag niet. 

“Help ons om alle kinderen een leuke kerst te bezorgen.”, aldus Ineke.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.