Afbeelding

Westendorp en Strijker benoemd tot Lid van Verdienste

· leestijd 1 minuut Sport

IJSSELMUIDEN - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van IJVV zijn Reiny Westendorp en Roel Strijker zaterdag benoemd tot Lid van Verdienste.?Ze zijn niet alleen erg actief geweest, maar hebben echt wat toegevoegd aan de vereniging en hebben IJVV mede naar een hoger plan getild?, zo laat de club weten.

Westendorp en Strijker kregen zaterdag de bijbehorende onderscheiding opgespeld door IJVV-voorzitter Mannie Vaandering. De twee zijn al meer dan 20 jaar vrijwilliger bij IJVV en vervulden diverse taken, wat een waslijst aan functies oplevert. Westendorp is voor velen bekend binnen en buiten de vereniging. Ze begon in 1993 als leidster van F2 waar haar zoon in voetbalde. Vanaf die tijd is ze nauw verbonden aan de club als vrijwilligster en verrichtte ze diverse werkzaamheden, zoals ruim twintig jaar het organiseren van het sinterklaasfeest, de coördinatie van mini-tijgers en kantinediensten. Ook is ze al tien jaar lid van de jeugdcommissie als jeugdsecretaris. Daarnaast fungeert ze elke zaterdag vanaf 7.30 uur als gastvrouw van de tegenstanders van de jeugd- en seniorenteams.

Strijker kwam in 1995 in IJsselmuiden wonen en vanaf die tijd is hij al vrijwilliger bij IJVV. Tot 2001 zat Roel in de activiteitencommissie en gaf hij de familiedag een nieuw gezicht. Vanaf 2001 was hij lid van de kantinecommissie en was hij meestal te vinden in de keuken. In 2006 kwam Strijker in de benoemingadviescommissie, Deze commissie had als doel om de vrijwilligersproblemen binnen de vereniging te tackelen. Roel heeft hier een belangrijke stempel gedrukt op de grote belangstellingsenquête die toen is uitgevoerd.
Na zeven jaar voorzitterschap van de kantinecommissie vindt Strijker het mooi geweest. Hij heeft IJVV door de jaren heen geholpen aan een betere structuur en wist vele vrijwilligers te binden aan de club.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00