Ten Brinke Set-Up DS 1
Ten Brinke Set-Up DS 1 Set-Up IJsselmuiden

Wederom winst voor Ten Brinke Set-Up D1.

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

D.d. 13-11-2021 - Uitslag: Ten Brinke Set Up DS 1 - Captains***Kangeroe DS 2 | 3 - 1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Captains Kangeroe Dames 2 op de planning. Na de grandioze overwinning tegen Reflex van de week ervoor, hadden de dames van Set-Up goede moed om opnieuw met volle kracht er tegenaan te gaan. En het resultaat mocht er zijn, 3-1 winst!

Set-Up begon na een goede warming-up aan de eerste set. De eerste paar ballen scoorde men achter elkaar door en de toon was gezet. De thuisploeg kwam goed in hun eigen spel omdat er veel servicedruk was en de pass goed lag. Tegen het einde van de set liep de spanning wat op door wat eigen fouten 25-23.

Na de overwinning van de eerste set kwam men nog meer in eigen spel en had men de tegenstander onder druk door service, aanvallen en blokkeringen. Mede door het enthousiaste publiek bleef Set-Up de punten maken en zat de sfeer er goed in. 25-14

Toen kwam de derde set, Set-Up begon hier vooral eigen fouten te maken. De scherpte van de eerste twee sets was er niet in de derde set. De tegenstander maakte hier dankbaar gebruik van. Hierdoor kwam Kangeroe goed in hun eigen spel, iets wat Set-Up tot dan toe hadden voorkomen. Door de servicedruk van de tegenstander kwam men niet goed uit met de pass en daardoor niet aan een aanval toe. Winst voor Captains Kangeroe 16-25.

Ten slotte de vierde set, Men was ervan overtuigd dat het ook bij deze laatste set moest blijven. Kortom, deze set moest gewonnen worden door Set-Up. Mede door de goede verdediging van onder andere de diagonaal Iris, kwam Set-Up tot zenuwslopende lange rally’s met mooie aanvallen. Er werd gestreden voor elk punt en het resultaat mocht er zijn, een winst voor Set-Up IJsselmuiden van 26-24.

Aankomende woensdag 17 november spelen wij tegen S.V.I. Dames 1 uit Zwolle.