Stockfoto: Gerard Meijeringh

Wilsum niet langs Noord Veluwe Boys

HATTEMERBROEK - Wilsum moest zaterdag genoegen nemen met een punt. Bij Noord Veluwe Boys kwamen de oranjehemden uit op 2-2.

Wilsum begon ongelukkig tegen Noord Veluwe Boys. In de 11e minuut kwam de ploeg op achterstand door een eigen doelpunt van Marijn Mijnheer. Zeven minuten later was Mijnheer weer ongelukkig. Via zijn lichaam belandde de bal bij een speler van de thuisploeg die raak schoot.

In het laatste kwartier voor rust pakte Wilsum de zaak op. Dat leidde tot de 2-1. Noël Hofstede kopte raak uit een corner.

In de tweede helft drong Wilsum Noord Veluwe Boys terug. In de 67ste minuut viel de gelijkmaker. Patrick Plette bediende Bastiaan. Die kapte een speler uit en scoorde. In het restant was Wilsum nog enkele keren dicht bij de gelijkmaker, maar het bleef 2-2.

“Op voorhand had ik hier niet voor getekend, maar als je met 2-0 achter komt, mag je niet klagen over 2-2. Maar als je mee wilt doen met de beste zes, dan moet je hier eigenlijk winnen”, aldus Wilsum-trainer Dick Schrijer.