Elvis E. en Friends opnieuw in de Stadsgehoorzaal

Algemeen

KAMPEN ? Elvis E. en Friends treden op 3 en 4 januari 2015 opnieuw op in de Stadsgehoorzaal in Kampen met een voorstelling die de naam ?Gospel for everyone' draagt. ?De naam is vanzelfsprekend?, vertelt Elvis. ?Het is gospel voor iedereen.?

Met het optreden wil de artiest mensen bereiken die niet elke zondag naar de kerk gaan. ?Maar onze voorstelling is niet echt religieus.? In januari van dit jaar had hij twee voorstellingen in de Stadsgehoorzaal. Dat was een succes: ?De eerste was uitverkocht, de tweede bijna. De kinderen uit het koor vonden het erg leuk. Hun familie vroeg toen of het volgend jaar weer kon. En dat gebeurt nu.? De ?Friends' zijn vanouds de solistengroep, zegt Elvis.

?In 2007 heb ik een album met deze vrienden opgenomen. Maar eigenlijk is iedereen die op het podium staat een ?friend'.? Sinds september repeteren de koren elke twee weken. ?Ik ga ervanuit dat het dit jaar beter wordt dan vorig jaar. We hebben toen al vier sterren gekregen, maar we kunnen nu weer leren van de ervaringen van toen.? Aan de voorstelling doen veel Kampenaren mee: ?Voor deze voorstelling zochten wij zangers en zangeressen voor het koor. Maar liefst 50 personen uit Kampen gaven zich op?, schrijft de Stadsgehoorzaal op de website.