Afbeelding

Tigerclub neemt geen risico in IJsselmuiden

Algemeen

IJSSELMUIDEN - De Tigerclub vindt, voor het eerst in het bestaan van het muzikale evenement, plaats in IJsselmuiden en wel bij Eetcafé Mario's. Met de Noord-Hollandse band All-Risk is deze editie van de Tigerclub alvast verzekerd van muzikaal succes. De editie vindt plaats op 28 december en begint om 16.00 uur.

Volgens organisator Rob van der Weerd was het hoog tijd om de Tigerclub ook eens bij de buren in IJsselmuiden plaats te laten vinden. ?Een tijdlang was De Hagen exclusief onze thuisbasis, maar we vonden het leuk om wat andere gelegenheden aan te doen om zo een wat ander publiek aan te spreken. Ook vanuit IJsselmuiden krijgen we vaak verzoeken.?
De band valt volgens Van der Weerd op dankzij de uitzonderlijke stemmen. ?Die gaan heel hoog. Ze kunnen daardoor nummers van bands als The Bee Gees feilloos nazingen. De band speelt vooral materiaal uit de jaren zestig en zeventig.? De Tigerclub kost aan de deur 10 euro. Kaarten in de voorverkoop zijn te koop bij Eetcafé Mario's aan de Dorpsweg 17, bij Blue Music, Trendy Woman, Café de Lantaarn, Café de Unie, De Majesteit en Café de Bastaard.