Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Reflex tankt zelfvertrouwen

Sport

KAMPEN - Dat de mannen van Reflex kunnen volleyballen, heeft de ploeg wel bewezen. Echter kan het seizoen op z’n zachtst gezegd, wisselend genoemd worden. 

Coach en trainer Jordan Weggelaar van Reflex was wegens verplichtingen van zijn werk afgelopen week afwezig. Erik Huisken liet zien dat hij in staat is om heel afwisselende, intensieve en leerzame trainingen in elkaar te zetten. 

Jordan Weggelaar waarschuwde zijn ploeg zaterdag om de tegenstander, laatste op ranglijst, niet te onderschatten. Reflex pakte de zaken serieus aan. De thuisploeg schoot uit de startblokken en gaf Olhaco geen kans. De eerste set ging met 25-11 naar Reflex. De Kamper formatie ging door en pakte ook de tweede set (25-19).
Daarna liet Reflex de teugels wat vieren. Olhaco profiteerde en won de derde set (23-25). Daarna was Reflex weer bij de les. De vierde set werd met 25-19 binnengehaald. Eindelijk haalde Reflex weer eens zijn niveau. Komende zaterdag speelt Reflex een uitwedstrijd tegen Dynamo 2. De ploeg uit Apeldoorn is de virtuele koploper in de topdivisie A. .

Gerard Meijeringh