Afbeelding

Carwash Kampen pakt uit met kenteken-actie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Carwash Kampen begint het nieuwe jaar goed met de actie ?Het Kenteken van de Week'. Automobilisten kunnen via hun kenteken profiteren van veel voordeel bij de Kamper Carwash en één van de vijf deelnemende autobedrijven.

Carwash heeft de actie opgezet in samenwerking met de autobedrijven Van Kesteren , Van Schellen Auto's , Pouw , Wensink en Lokhorst. Vanaf 30 december verschijnt er elke week een advertentie met bon op de voorpagina van weekblad De Brug. Hierin staat wekelijks een ander getal, bestaande uit twee cijfers. Zit het getal in je kenteken (moet exact hetzelfde getal zijn), knip dan de bon uit en lever die in bij Carwash Kampen. Winnaars ontvangen een gratis wasprogramma ter waarde van 13,50 euro en krijgen een Waspas. Met deze klantenpas kunnen mensen sparen voor een gratis wasbeurt. Ook verdienen winnaars een voordeelbon van één van de deelnemende autobedrijven, afhankelijk van het desbetreffende automerk. Al deze ondernemingen zijn zakelijke partners van Carwash Kampen en laten hun auto's vertroetelen in de grootste wasstraat van Kampen.

Winter
De winnaars van de kenteken-actie zijn verzekerd van extra bescherming tegen winterse invloeden. En dat is zeker geen overbodige luxe. Het is zeer verstandig om uw auto voor of in de winter te laten wassen. Met een wasbeurt bij Carwash Kampen bent u verzekerd van optimale bescherming. Zo wordt de lak voorzien van een beschermlaag tegen de schadelijke invloed van pekel. Het fabeltje dat je bij lagere temperaturen in de winter je auto beter niet kunt laten wassen, kan in de ijskast. Het is heel eenvoudig om rubbers te beschermen. Even een doekje er overheen halen, is genoeg om bevriezing te voorkomen.

Carwash Kampen
Carlsonstraat 25 Kampen
(038) 333 82 12

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.