Het bestuur
Het bestuur weggeefschuur

Nieuwe voorzitter voor de Weggeefschuur.

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

 Bestuur Stichting Weggeefschuur Kampen e.o. weer compleet.
Na een tijdje zoeken zijn we erin geslaagd een nieuwe voorzitter te vinden, dit in de persoon van John Ruitenberg. In John denken we een goede voorzitter te hebben gevonden en een fijne aanvulling van ons mooie team.
“Het is fijn dat het bestuur weer op volle sterkte is, zo kunnen wij weer verder bouwen aan onze mooie stichting. Vooral nu in deze coronatijd zien we de vraag toenemen en het is duidelijk dat we als stichting in een behoefte voorzien” aldus de nieuwe voorzitter.
“Bij de kennismaking zag ik een enorm gemotiveerde en gezellige ploeg vrijwilligers. Het is mooi om als vrijwilliger aan te mogen sluiten en hier als voorzitter mag fungeren. Samen zetten wij het mooie werk voort.
Er liggen een paar uitdagingen die ik graag met de andere bestuursleden aanga. Er staat een fijn bestuur en een heel mooie betrokken groep vrijwilligers, reden genoeg om me hiervoor in te gaan zetten. Als ik kijk naar het stijgende aantal bezoekers denk ik dat wij als stichting nog lang in een behoefte zullen voorzien en zullen dan ook zeker hiermee doorgaan.
Laat ik gelijk van de gelegenheid gebruik maken; wij zijn altijd op zoek naar goede, nette en schone kleding, vooral herenkleding komen we zo af en toe te kort. Kijk nog eens in uw kast en breng ons de kleding die u niet meer draagt. Hiermee maakt u niet alleen ons blij , maar ook weer iemand anders.”
Wilt u meer weten? We hebben ook een facebookpagina of kijk op www.weggeefschuurkampen.nl U kunt ons bereiken via weggeefschuur@hotmail.com en tijdens openingstijden op 06-27537773. Openingstijden zijn maandag en vrijdag van 13 uur tot 16.30 en op woensdag van 9 uur tot 20 uur