Unieke kerstshow van The Doors Alive in ?t Ukien

Cultuur

Op donderdag 18 december organiseert cultureel podium 't Ukien in samenwerking met het Zwolse poppodium Hedon een unieke kerstshow van The Doors Alive. Deze band uit Engeland wordt door vele critici gezien als de nummer 1 tributeband van de legendarische groep The Doors.

The Doors Alive komt niet alleen muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel. Ook qua uiterlijk, show en magie waan je jezelf bij een show van The Doors in de sixties. Tijdens deze kerstshow zullen alle hits voorbij komen, zoals nummers als Light My Fire, When The Music's Over, Riders On The Storm en The End. Zanger Willie heeft zijn uiterlijk en houding mee, maar ook zijn stem lijkt als twee druppels water op die van Jim Morrison. Om het authentieke geluid te creëren, spelen de andere bandleden op identieke instrumenten als de bandleden van The Doors zelf.

Het voorprogramma is in handen van de Zwitserse band Dirty Sound Magnet. Deze band brengt vernieuwing in een wereld vol grote talenten door hun eigen stijl te volgen. Critici vergelijken de band met de grote namen van de rockhistorie. Van Led Zeppelin tot Jeff Buckley naar The Beatles, Jimi Hendrix en weer terug.

Kaarten voor dit speciale concert op 18 december zijn te koop voor 20 euro via de website van 't Ukien, maar ook bij Blue Music en De Fantast. De zaal gaat open om 20.45 uur.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 16 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 21 uur geleden