Afbeelding

Oud en Nieuw-actie bij Pink Lingerie

Partnerbijdrages

Pink Lingerie viert dit jaar een bijzonder Oud en Nieuw. Vanaf het nieuwe jaar gaat de zaak namelijk verder onder de naam Zusjes Lingerie. Zusjes Lingerie heeft al jaren een vestiging in Hattem en door de samenvoeging met het huidige Pink Lingerie vanaf januari ook in Kampen.

Jorien Trip, eigenares van de lingeriewinkel: ?Voor de vaste klanten verandert er weinig. De bekende gezichten in de winkel blijven, evenals het vertrouwde assortiment. Wel zullen we dit uitbreiden met een aantal belangrijke merken die nu niet in Kampen vertegenwoordigd zijn, zoals Cyell, Prima Donna en Marie Jo.?

Om deze vernieuwingen extra kracht bij te zetten, heeft de winkel deze maand een leuke Oud en Nieuw-actie: Lever je oude bh in en krijg tien euro korting op een nieuwe. ?Het mes snijdt aan twee kanten, want met de ingezamelde bh's kunnen we mensen in Roemenië ontzettend blij maken. Een simpele bh kost daar vaak een maandsalaris, dus zo dragen we ook ons steentje bij aan de samenleving?, aldus Jorien. De actie loopt tot 31 december en geldt bij aanschaf van een bh vanaf 39,95 euro.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 14 uur geleden