Afbeelding

Winterspaarweken bij RegioBank

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Veel mensen willen graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Bij RegioBank kan dat. Arendien Sollie Financieel Adviseurs uit Kampen is Adviseur van RegioBank en zit bij u om de hoek.

Bij hen wordt u persoonlijk geholpen en regelt u uw geldzaken zoals u dat wilt. RegioBank heeft nu een actie. Als u voor 30 januari 2015 een rekening opent en hierop ? 750 of meer stort, krijgt u een winterse set soepkommen cadeau.* Klanten kiezen zelf hoe ze hun geldzaken regelen Arendien Sollie vertelt: ?Iedereen kan bij ons binnenlopen. Bij ons is de klant geen nummer, maar wordt persoonlijk geholpen door iemand die hij kent. De klant kan zijn geldzaken regelen op ons kantoor. Maar ook thuis via internetbankieren of met de Mobiele App. We hebben alles in huis: sparen, betalen, hypotheken en verzekeren.? Kom eens kennismaken Bent u nieuwsgierig naar de persoonlijke bank bij u in de buurt en wilt u meer weten of vrijblijvend kennismaken? Loop dan binnen bij ons kantoor aan Meeuwenweg 10, Kampen.

U kunt natuurlijk ook bellen via 038-3326377.

Arendien Sollie Financieel Adviseurs is als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. * Deze actie loopt van 8 december 2014 t/m 30 januari 2015. Vraag naar de voorwaarden of kijk op www.regiobank.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.