Afbeelding

SuyderSee viert Kerst in Dronten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Jingle Bells, Oh Denneboom en alle andere bekende kerstliedjes klinken op zaterdag 20 december in stadscentrum SuyderSee in Dronten. Want tussen 10.00 tot 17.00 uur pakken de winkeliers uit met ?Kerst in Dronten'. De organisatie: ?Kom alvast in de stemming voor de gezelligste dagen van het jaar'.

?Dit jaar wanen de winkelende bezoekers zich helemaal in winterse sferen. Een aangelegde mini-kunstijsbaan zorgt vast en zeker voor de nodige schaats- en ?glijpret' voor de jongsten. Een kinderplein met onder andere een zweefmolen geeft genoeg afleiding om lekker warm te blijven in de eindejaarskou.?

Daar voegt de organisatie aan toe: ?De oudere bezoekers kunnen helemaal in kerststemming komen bij de tientallen kraampjes, verspreid over de sfeervol verlichte straatjes en pleintjes in het stadscentrum. Van handgemaakte decoraties en poppenkleding tot sfeerkachels en typisch winterse lekkernijen, van alles is hier te vinden. Onder de verwarmende klanken van kerstklassiekers worden bezoekers vermaakt met straattheater en kerstactiviteiten. De toegang is gratis.?

De organisatie van deze eerste editie van de Dronter Oudhollandse kerstmarkt is in handen van Outbound Verkoop in Dronten in samenwerking met stadscentrum SuyderSee.

Extra ruime openingstijden
December is de feestmaand van het jaar en in die tijd wordt er extra veel gewinkeld. Stadscentrum SuyderSee hanteert daarom op een aantal dagen extra ruime openingstijden. Op zondag 21 december is er een extra koopzondag, en maandag 22 december zijn de winkels al vanaf 9.00 uur 's morgens geopend. Is het je dan nog niet gelukt om alle kerstinkopen te doen, dan kun je ook dinsdagavond 23 december nog tot 21.00 uur in het stadscentrum terecht.


Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00