Grandioze 2014 run-out bij Pouw VW en Audi

Partnerbijdrages

Volkswagen- en Audi dealer Pouw Automotive sluit het jaar feestelijk af met een eindejaarsshow. Van donderdag 18 tot en met woensdag 31 december profiteert men bij de autodealer van ongekend voorraadvoordeel.

Tijdens de eindejaarsshow biedt Pouw veel voordeel op de voorraad nieuwe Volkswagens, Volkswagens Bedrijfswagens en Audi's. Pouw heeft namelijk groot ingekocht: van Volkswagen up!, Polo en Golf tot Audi A1, A3 en A4. Pouw heeft er genoeg van! Als extra lichtpuntjes in deze donkere dagen rond Kerst ontloopt de klant bij Pouw de BPM- en prijsverhoging van 2015 en bespaart men duizenden euro's. Heb je interesse in een occasion of demonstratieauto, dan kun je eveneens voordelig slagen tijdens de showdagen.

Nieuwe website
Onlangs ging de nieuwe website van Pouw online. De nieuwe virtuele showroom van Pouw is zeker het bezoeken waard. Je maakt bovendien kans op fantastische prijzen als je je naam, kenteken en e-mailadres achterlaat op www.pouw.nl. Op 31 december worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

Pouw nodigt mensen van harte uit een kijkje te komen nemen in een van de sfeervolle showrooms. Je vindt Pouw in Deventer, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel. Kijk voor een compleet overzicht van alle acties en openingstijden op www.pouw.nl.