CGK Kampen verkoopt oliebollen voor hulpverlening

Ingezonden Ingezonden

De Christelijk Gereformeerde Kerk te Kampen organiseert ook dit jaar weer een oliebollenverkoop voor het goede doel. I.v.m. de actuele coronamaatregelen bakken we ze niet zelf maar doet “de echte warme” bakker Spijkerboer uit Oosterwolde dat voor ons.

Er zijn twee varianten verkrijgbaar: oliebollen mét of zónder krenten/rozijnen. Ze worden uitsluitend per zak van 10 stuks verkocht, à € 6,95 per zak.

Er kan besteld worden door het bestelformulier (zie www.cgk-kampen.nl) in te vullen en deze te mailen naar Alice Fuite of Gerrit Noordman. Uw bestelling telefonisch doorgeven is ook mogelijk, zie voor de contactgegevens het bestelformulier.

Doe dit uiterlijk 24 december (18.00 uur). En wanneer u uw bestelling hebt gedaan, maak dan het totaalbedrag van uw bestelling over naar het bankrekeningnummer wat op het bestelformulier vermeld staat. 

Op vrijdagmiddag 31 december tussen 13.00 en 15.00 uur kunt u uw bestelling ophalen bij ons kerkgebouw, Buiten Nieuwstraat 69. Voor wie echt niet in de gelegenheid is om af te halen, is thuisbezorging mogelijk!

Bestellen? Doen! Heel hartelijk bedankt!

De netto opbrengst van deze actie komt ten goede aan hulpverlening in Oekraïne, Roemenië en Hongarije en aan diverse zendingsprojecten.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.