Afbeelding

Fotowedstrijd ?Kerst in Oud Kampen'

· leestijd 1 minuut Cultuur

KAMPEN ? De organisatie heeft voor de 15e editie van ?Kerst in Oud Kampen' (20 en 21 december 2014) weer een fotowedstrijd uitgeschreven. Iedereen die dat wil kan hieraan deelnemen. Er is geen thema voorgeschreven. De deelnemer wordt uitgedaagd om naar eigen inzicht ?Kerst in Oud Kampen? in beeld te brengen. Dat kan een portret zijn, een act of een sfeerbeeld. Ontroerend, mooi of grappig.

De organisatie weet nu al dat de jurering een hele klus wordt. ?Door het niet voorschrijven van een thema kan er alleen gejureerd worden op de technische aspecten als beeldkwaliteit, scherpte, belichting compositie en relatie tot het evenement. Dat maakt de beoordeling en vergelijking van de inzendingen moeilijk maar daardoor ook meteen een prachtige uitdaging?, aldus de organisatie. De winnaar wordt medio januari bekend gemaakt.

Met het insturen van foto's accepteert de deelnemer de volgende voorwaarden: per deelnemer mogen maximaal twee foto's worden ingediend, de foto is in JPEG-formaat in een zo hoog mogelijk resolutie, de ingestuurde foto's zijn rechtenvrij en worden eigendom van de organisatie ?Kerst in Oud Kampen'. Daarom mogen de foto's dan door de organisatie voor publiciteitsdoeleinden worden gebruikt. Ze mogen niet voorzien zijn van enige reclameaanduidingen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de inzendtermijn sluit op zondag 28 december 24.00 uur.

De foto's kunnen per e-mail worden ingediend op het volgende adres: info@stefanfotografie.nl. De deelnamevoorwaarden zijn ook terug te lezen op de website van ?Kerst in Oud Kampen: www.kerstinoudkampen.nl.