Afbeelding
Foto: foto4you

Deltaruiters sterk bij selectiewedstrijden

Sport

GENEMUIDEN - Voor de dressuurruiters van de Deltaruiters stonden vrijdag en zaterdag selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen op het programma. Verschillende leden van de rijvereniging uit IJsselmuiden vielen in de prijzen.

Linda Kok mocht vrijdag het podium beklimmen, nadat ze met De Niro’s Marchen een nette proef had neergezet in de Z2 met 64,265 procent.

Zaterdag werden de andere klassen verreden. In de klasse L1 legde Eline Lodewijk met Make My Day beslag op de eerste en vijfde prijs. Jorita Meuleman won met Lady Leatherdale een vierde en eerste prijs. 

In de klasse B wist Nikki Smeman beide proeven te winnen met Kardashian. Carolina Hoppenbrouwer verdiende in de klasse M1/M2 een vierde en eerste prijs met Kiyan. Jacco Doornwaard behaalde met Kinzi Kirdoni een vierde prijs in de klasse L2, gevolgd door Aniek Holtland met Kenzo op plek vijf.

Ilse Nora Bliek reed zondag in Zwolle met Shanbally Jackpot twee keer naar de zege in de klasse B. Ook mocht ze de dagprijs in ontvangst nemen.

Gerard Meijeringh