2 punt in Slagharen voor Brezo/KBS Set Up.

Slagharen 13 december - Brezo/KBS Setup heeft afgelopen zaterdag een nipte nederlaag geleden tegen de concurrent Side-Out H1 in Slagharen. Er moest een vijfde set aan te pas komen maar Brezo/KBS Set Up trok aan het kortste eind.

Er werd weer beter gespeeld dan de laatste weken maar het foutenpercentage lag op alle fronten nog een stuk te hoog om de wedstrijd winnend af te sluiten.

De eerste set begon wisselvallig en Brezo/KBS Set Up kon niet uitlopen. Na een kleine achterstand konden de mannen uit IJsselmuiden boven de 20 toch hun slag slaan en de set werd gewonnen. (23-25)

De tweede set was Brezo/KBS Setup geen schim meer van zichzelf en werd volledig overlopen. Deze frustratie kon niet meer worden omgezet in beter spel en werd kansloos verloren. (25-14)

De derde set kwam Brezo/KBS Setup met 3-0 voor en leek het de draad weer op te pakken. Na een aantal passfouten en door te weinig druk te leggen vanaf zowel de aanvalslijn en de servicelijn kon dit niet doorgezet worden. Hierna werd het weer een gelijke strijd en door teveel fouten ging de set winst naar Side-Out. (25-21)

De vierde set was het Brezo/KBS Set Up die op achterstand kwam en trok aan het einde van de set aan het langste eind. (20-25)

In de beslissende vijfde set werd van kant gewisseld met een 8-4 achterstand. Hierna volgde een time-out van coach Siemen Klaver en ging Brezo/KBS Set Up weer iets beter spelen. Het was helaas niet genoeg want de achterstand van 4 punten kon niet meer worden omgebogen en de vijfde set en dus de wedstrijd werd verloren met 3-2. (15-11)

Zaterdag a.s. speelt Brezo/KBS Set Up na vier uitwedstrijden weer eens thuis.