Koffie+ van start in IJsselmuiden

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Het nieuwe ontmoetingshuis Koffie+ in IJsselmuiden wordt op vrijdag 12 december geopend. ?In dit pand aan het Markeresplein is iedereen welkom voor koffie en thee?, aldus de initiatiefnemers.

?Daarnaast wordt tweedehands kleding verkocht en kunnen belangstellenden deelnemen aan diverse workshops. Koffie+ is een initiatief van een aantal vrouwen in IJsselmuiden in samenwerking met het Leger des Heils-korps Kampen.? De initiatiefnemers willen met Koffie+ een gezellige plek creëren waarin mensen omzien naar elkaar. ?Wij willen mensen dienen en merkbaar aanwezig zijn in de samenleving.?
Koffie+ is vanaf 12 december geopend op dinsdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur en op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden zijn welkom voor een bakje koffie of thee aan Hogehuisstraat 19. Zij mogen aanschuiven aan een mooie stamtafel voor een stuk ontmoeting, een luisterend oor of een helpende hand.
Ook kunnen mensen terecht met hulpvragen. Koffie+ is een plek voor zingeving en wordt gerund door vrijwilligers. Zij organiseren ook workshops of andere bijeenkomsten naar behoefte. Op termijn wordt Koffie+ wellicht uitgebreid met een gratis internethoek voor mensen die dit thuis niet hebben.
In Koffie+ wordt ook tweedehands kleding verkocht. Mensen die hiervoor kleding willen doneren, kunnen zich melden via koffieplusijsselmuiden@gmail.com of bellen met 038-332 7242. Daarnaast zijn de initiatiefnemers op zoek naar kleine ondernemers die een plank willen huren in Koffie+ om hun waren te verkopen. Ook zij kunnen zich aanmelden.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.